Baja, Telcs Ede u. 11.

+36 20 924 80 98

Házirend

Érkezés/Távozás:
Vendégeinknek 14 és 18 óra között van lehetőségük elfoglalni a szobát, illetve a kijelentkezés napján 10 óráig kell elhagyni azokat. Eltérő esetben díjat számolunk fel: Korai érkezés esetén 1 éjszaka árának 30%-át, késői távozás esetén pedig, (foglaltságtól függően) 50%-át számítjuk fel. Este 21 óra után éjszakai becsekkolási díj lép igénybe, ami 1500 Ft. Éjhosszabbítás előzetes egyeztetéssel lehetséges. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Fizetés:
A szállás díja az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, melynek díja 400 Ft/ fő, 18 év felett.
Amennyiben a foglalás módosításra kerül, a teljes összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Vendégeink az alábbi módon rendezhetik számlájukat: készpénz, átutalás, előre utalás, SZÉP kártyás fizetés.

Épületbe való be- és kijutás:
A bejutás elektromos kártyával történik, amit érkezéskor biztosítunk a vendégek számára. A kártya a szoba ajtó, valamint a kapu nyitásához szükséges. A kártya elvesztése, vagy megrongálása esetén díjat számolunk fel, ami 2000 Ft.

Háziállat:
Háziállatot tilos a szobákba engedély nélkül bevinni! Előre egyeztetve, külön díj ellenében tudunk fogadni kisállatot. A vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért, melyeket téríteni kell.

Fűtés:
A földszinti szobákban padlófűtés van, az emeleti szobákban a vendégek szabályozhatják a saját szobájuk hőmérsékletét.

Szellőztetés:
Az emeleti szobákban tetőablak biztosítja a fényt és friss levegőt. Amennyiben a vendégek elhagyják a szobát, akár rövid időre is, a tetőablakokat kérjük becsukni, mert az időjárás megváltozhat és a beázás komoly károkat okozhat a szobákban.

Dohányzás/italfogyasztás:
A szobákban dohányozni tilos! Megkérjük vendégeinket, hogy csak az udvaron, az arra kijelölt helyen dohányozzanak.

Berendezési tárgyak használata:
Megkérjük a vendégeinket, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják. A szobák berendezését, felszereltségét (törölköző, ágynemű, pléd) kérjük ne vigyék ki az épületből. A szoba elhagyása esetén, kérjük győződjön meg az ablakok és ajtó becsukásáról, elektromos berendezéseit és a légkondicionálót ne hagyja bekapcsolva. Esetleges kár okozása esetén díjat számolunk fel.

Elérhetőségeink:
telefon: +36 20 924 80 98 (Vidákovics Gábor)
email: kingarthurpanzio@gmail.com

Kedvezményezett neve: AUF Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.

Projekt címe: A King Arthur Panzió fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 19.351.619,- Forint

Támogatás mértéke: 70%

Projekt befejezési dátuma: 2020.03.31

Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00580

Projekt leírás:

A fejlesztés során felújításra kerül a panzió mind a 6 szobája, aminek eredményeképp meg fogunk felelni a panzió 3*-gal minősítésnek. A modern kor elvárásainak megfelelően felújításra kerül az elektromos hálózat, ezzel párhuzamosan környezetkímélő, innovatív és energiatakarékos módon hőszivattyús és napelemes rendszert építünk be. A beszerzésre kerülő eszközök egyrészt a meglévő szolgáltatási színvonalat emelik, különösképpen a bútorok és berendezési tárgyak, míg a tematikus

szolgáltatásokhoz kapcsolódó eszközökkel nagyban tudjuk növelni vonzerőnket. Ezen tevékenységeken kívül kamerarendszer és beléptető rendszer kerül beépítésre, mellyel fokozzuk vendégeink biztonságérzetét, hogy mindig nyugalomban tölthessék nálunk a megérdemelt pihenésüket

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.